Van de voorzitter – 29 april

29 april 2024

Van het bestuur

Deze week gaan we verder met de resultaten van de ledenenquête. Het onderwerp is de vraag: Sporting Delta scoort op het gebied van…

Vooraf zou ik de opmerking willen plaatsen dat wij ons steeds richten op de Stip van 2030.

Ook jij bent Sporting Delta!

Mogelijk dat je de grafieken dan anders gaat bekijken. Dat jij dus ook een bijdrage levert aan zowel de goede en misschien wel groeiende, als ook de minder goede onderdelen. De onderdelen die onze aandacht vragen.

2024

{afbeelding}

2023

{afbeelding}

Op meerdere onderdelen scoren we met elkaar zo’n beetje hetzelfde. Maar er zijn zeker ook onderdelen waar we achterblijven. Het eerst wat opvalt is het onderdeel Eerlijkheid. We scoren daar een stuk hoger in ‘neutraal’. Maar ja wat is neutraal, is dat geen ja/ geen nee, of ligt dat anders. Iets om met elkaar over na te denken. Eerlijkheid is tenslotte een hele belangrijke Waarde.

Een onderdeel waar we met elkaar heel goed op scoren is Veiligheid. Daar mogen we blij mee en trots op zijn!

Het onderdeel Persoonlijke Benadering is speciaal in het licht van de Stip op de Horizon. In dat kader is het zeker niet zo dat die altijd van ‘het bestuur’ moet komen. Die persoonlijke benadering is wat we onderling op orde moeten zien te krijgen. Geef bijvoorbeeld elkaar eens complimenten, feliciteer elkaar eens met een leuk initiatief of prestatie. En als je dat in de openbaarheid wil doen, staat het je vrij daarvoor de webbrief of de website te gebruiken.

Tot slot, op het onderdeel Organisatie zijn we blijkbaar op de goede weg gezien de verbetering in de resultaten die we daar zien. Daar moeten we ook vooral met elkaar mee door gaan.

Peter Bouman

Sporting Delta dat ben jij en daarom geven wij samen waarde en betekenis!

29 april 2024

Van het bestuur