Van de voorzitter – 22 april

22 april 2024

Van het bestuur

We zitten best in een bijzonder deel van de competitie 2023/2024. Er zit niet echt vaart in. Vele uitvallende weekeindes door feestdagen en vakanties. Sporting Delta 2 moet nog aan de competitie beginnen, dat is de consequentie van spelen in de hoogste klasse van Nederland. 8 juni is zo’n beetje alles gespeeld, daarom zijn er ook zoveel doordeweekse wedstrijden.

Eindfeest seizoen 2023/24

Vind dit jaar plaats op zaterdag 22 juni a.s. Er zal voor jong en oud iets te doen zijn in de middag en de avond. Wat het precies is, is nog niet te zeggen. De organisatie is in ieder geval gaande. Wel is er iets te zeggen over de spelregels die we zullen hanteren bij het feest in de avond en overigens bij alle feesten die we in de toekomst zullen geven:

  • De avond is alleen voor leden met maximaal één introducé per lid.
  • Kaarten zijn vanaf 9 mei (koppelschieten) te koop via de Actico (Tessa, Lisa, Britt, Fleur en Olaf).
  • Zij registreren je kaart op Eventix.
  • Fysieke kaarten worden daarna uitgegeven op naam.
  • Bij aanvang is er alleen toegang op vertoon van een kaart op naam en een ID-bewijs.
  • Bezoekers van 18+ krijgen een bandje i.v.m. kopen van alcoholhoudende dranken.

We hopen hiermee op een veilige manier gezellige feestjes te hebben.

Ledenenquête

Verder met de ledenenquête. Deze week de zichtbaarheid van Sporting Delta en de communicatie. Als we 2023 en 2024 vergelijken dan vallen twee zaken op. De website is qua waardering gedaald. En ook het inzetrooster kent een daling. De vraag is alleen: ligt dat aan het inzetrooster, of aan het feit dat het aantal vrijwilligerstaken nog steeds ingevuld moet worden en dat dat steeds terugkomt.

Website

Goed nieuws! De nieuwe website zit tegen live gaan aan. Er is onvoorstelbaar veel werk verzet door Monica, Sifra, Edwin en Ralf. Enerzijds op het gebied van het verzamelen van de juist content, zeg maar de informatie die we op de website delen. Anderzijds op technisch vlak. De website moet leesbaar zijn op een smartphone (grootste deel van de gebruikers), een tablet en op een ‘gewone’ computer. Dus dat punt wordt ongetwijfeld beter.

2024:

{afbeelding}

2023:

{afbeelding}

Peter Bouman

Sporting Delta dat ben jij en daarom geven wij samen waarde en betekenis!

22 april 2024

Van het bestuur