Sponsor worden

Draag een steentje bij aan onze vereniging

Ben je op zoek naar een manier om onze club te steunen en tegelijkertijd jouw bedrijf in het zonnetje te zetten? Dat kan! Bij Sporting Delta waarderen we jouw bijdrage zeer. We hebben verschillende opties voor sponsoring. Daarnaast is sponsoring op maat ook mogelijk, we denken graag mee. Op deze pagina lees je er alles over.

Waarom is sponsoring belangrijk voor Sporting Delta?

Sporting Delta streeft ernaar om haar leden te voorzien van een veilige, inspirerende en professionele sportomgeving. Omdat de vereniging geen winstoogmerk heeft, hechten wij veel waarde aan de hulp van vrijwilligers en het ontvangen van sponsoring. Sponsoring biedt een bron van inkomsten buiten de contributies en kan daardoor helpen bij het dekken van onze kosten. 

Dankzij sponsoring kunnen wij bijvoorbeeld verbetering van de trainingsfaciliteiten realiseren. Denk hierbij aan renovatie van het complex, inrichting van een gemoedelijke kantine, maar ook aan het inhuren van goede en gespecialiseerde trainers en coaches. Dit natuurlijk voor onze huidige leden, maar ook om aantrekkelijker te worden voor toekomstige leden. Tevens zorgt het ervoor dat de kwaliteit en prestaties van de teams wordt verbeterd.

Sponsoring biedt Sporting Delta de mogelijkheid om zichzelf te promoten en activiteiten onder de aandacht te brengen. Met behulp van sponsoring kan Sporting Delta evenementen organiseren, reclame maken en haar merk versterken. Dit kan leiden tot een grotere bekendheid, een toename van het aantal leden en meer betrokkenheid van de gemeenschap. We zijn onze sponsors heel dankbaar voor het bijdragen aan onze vereniging.  

Sponsormogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden wat betreft sponsoring. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:  

Financiële sponsoring: De meest gebruikelijke vorm van sponsoring, waarbij je een geldelijke bijdrage levert aan Sporting Delta. Bijvoorbeeld een jaarlijkse donatie of een specifieke bijdrage voor een evenement of project;

In-kind sponsoring: Het aanbieden van goederen of diensten. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld voedingsmiddelen, faciliteiten, ballen, apparatuur of andere relevante producten of diensten die Sporting Delta nodig heeft;

Uitrustingssponsoring: Sponsoring van sportuitrusting. Dit kan variëren van korfbalshirts, trainingspakken, sporttassen of aanverwante accessoires.

Evenementensponsoring: Het sponsoren van specifieke sportevenementen, zoals toernooien, wedstrijden, kampioenschappen, of sportdagen. Een goed voorbeeld hiervan is ons jaarlijkse koppelschietevenement op Hemelvaartdag. Je bedrijf kan financiële steun bieden, logistieke ondersteuning, prijzen of andere vormen van waarde tijdens het evenement;

Media- en reclamesponsoring: Sponsoring via media en reclamekanalen. Bijvoorbeeld advertenties plaatsen op de website van Sporting Delta, in de nieuwsbrief of op reclameborden;

Dienstensponsoring: Specifieke diensten aanbieden aan Sporting Delta. Bijvoorbeeld juridisch advies, marketingondersteuning, technische ondersteuning, boekhoudkundige diensten of andere professionele diensten;

Community- of maatschappij gebonden sponsoring: Sponsoring met als doel betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen. Je bedrijf kan Sporting Delta ondersteunen als onderdeel van haar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)-inspanningen;.

Word sponsor!

Ben je na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in het sponsoren van Sporting Delta, heb je suggesties voor een sponsorpakket of wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden en/of concrete behoeftes, dan nodigen wij je uit om geheel vrijblijvend contact op te nemen met de sponsorcommissie van Sporting Delta. 

Roland Staneke is voorzitter van de sponsorcommissie. Je kunt hem bereiken door hem te benaderen als je op de vereniging bent, of stuur een e-mail naar sponsoring@sportingdelta.nl.

BEKIJK OOK

Onze sponsors