Lidmaatschap

Lees hier alles over de praktische kant van je lidmaatschap bij Sporting Delta

Als korfballer bij Sporting Delta kan er soms iets veranderen aan je lidmaatschap. Je gaat als jongespeler bijvoorbeeld regelmatig een categorie omhoog. Maar je lidmaatschap kan ook veranderen wanneer je bijvoorbeeld een tijd op reis gaat, je een langdurige blessure hebt of wanneer je wil stoppen met korfballen. Op deze pagina lees je de praktische informatie omtrent jouw lidmaatschap.

Tarieven

Sporting Delta behandelt al haar leden op dezelfde wijze; van jong tot oud, van spelend tot rustend en van nieuw tot ervaren etc. Toch zijn niet alle situatie hetzelfde. We hanteren dientengevolge een leeftijdgebonden contributie. Voor recreanten en rustende leden hebben we speciale tarieven geïntroduceerd. In het overzicht tref je een korte samenvatting van de huidige tarieven aan.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks in de ALV vastgesteld. De toekenning van de tarieven vindt automatisch plaats.

Mutaties

 Bij je aanmelding bij Sporting Delta heeft de vereniging diverse persoons-, contact- en financiële gegevens van je ontvangen. Deze hebben we vastgelegd in onze administratie en gebruiken we uiteraard enkel voor noodzakelijke en eerder overeengekomen doeleinden. 

Sommige van deze gegevens, zoals je pasfoto, kun je zelf actueel te houden in de KNKV app. Dit kan enkel een paar weken per jaar, in een periode waarin de competitie stil ligt. Meestal is dit in de zomervakantie. Het moet bij voorkeur een pasfoto zijn of een andere foto waarin je gezicht duidelijk zichtbaar is. De bond hecht veel waarde aan actuele foto’s, daarom verzoeken we je vriendelijk om elk jaar een recente pasfoto te uploaden! 

Voor het wijzigen van andere persoons-, contact- en/of financiële gegevens verzoeken we je vriendelijk een e-mail te sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@sportingdelta.nl). 

Je kunt dit e-mailadres ook gebruiken als je lidmaatschap wilt wijzigen van actief naar rustend/recreant of andersom. Omdat deze wijziging is gekoppeld aan de contributie die je betaald geldt dat deze wijziging altijd vanaf de eerste van de komende maand of op verzoek later zal worden doorgevoerd. 

Opzeggen lidmaatschap

Sporting Delta is er alles aan gelegen om relaties, supporters, vrijwilligers en leden zo lang mogelijk aan zich te binden. Alleen met jou kunnen we onze ambities en doelstellingen waarmaken. 

Mocht jij als actief lid nu toch hebben besloten te stoppen met korfballen, dan hopen we in beginsel dat je ervoor kiest om rustend lid te worden. Zo blijf je betrokken bij de vereniging en maak je het mogelijk dat de vereniging voldoende middelen blijft behouden om voor jou en alle anderen leuke en inspirerende activiteiten te organiseren. 

Kies je er onverhoopt toch voor om je lidmaatschap op te zeggen dan vinden we dat vervelend maar hebben we er uiteraard begrip voor. Je dient bij het opzeggen rekening te houden met de volgende spelregels‌: 

Het lidmaatschap kan enkel worden opgezegd aan het einde het korfbalseizoen (deadline is 29 juni 23:59 uur) en

Het lidmaatschap kan enkel schriftelijk of via e-mail worden opgezegd

Voor het tussentijds opzeggen van je lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 3 maanden. Dit betekent dat je na opzeggen nog 3 maanden contributie blijft betalen en dat we van je verwachten dat je opvolging blijft geven aan je al ingeplande vrijwilligerstaken. 

Je kan voor het omzetten van je lidmaatschap (van actief naar rustend) of het opzeggen van je lidmaatschap een e-mail sturen naar de ledenadministratie. 

Voor zowel de mutaties als opzegverzoeken geldt ten allen tijde dat de ledenadministratie je een bevestiging zal sturen als deze zijn verwerkt. 

BEKIJK OOK

Trainingstijden