Van de voorzitter – 23 mei

23 mei 2024

Van het bestuur

De mooie ontwikkelingen blijven zich de laatste tijd bij Sporting Delta opstapelen. Dat is fijn om mee te maken! Ik ga er hieronder een aantal noemen. De overige resultaten van de ledenenquête gaan we, net als het afgelopen jaar, delen op de Algemene Ledenvergadering van 17 juni a.s.

 • Wat een mooie nieuwe website is er afgelopen vrijdag gelanceerd!
  Daar is heel veel werk voor verzet, niet alleen qua inhoud (tegenwoordig: content) en opzet, maar ook de technische kant is niet vergeten. Zo is de website nu heel goed leesbaar op mobiel (ik begreep bijna 80% van de gebruikers), tablets en laptops.
 • Volgende project al aangekondigd
  De communicatiecommissie (Monica Gerritsen, Sifra Mol, Edwin van Rijswijk en Ralf Spiering) gaan meteen door met een nieuwe opzet van de webbrief!
 • RoPaRun
  Het Pinksterweekeinde staat bij een groep Sporting Delta-leden in het teken van de RoPaRun.
  Dit jaar weer origineel lopen van Parijs naar de Coolsingel in Rotterdam. Ruim 500 km afzien, in weer en wind, dag en nacht. Veel supporters op verschillende plekken langs het Nederlandse deel van de route. Met verschillende acties brachten ze €25.000 bij elkaar! Hulde!
 • Kangoeroe-ochtenden
  De Kangoeroe-ochtend van afgelopen donderdag was een daverend succes. 100 kinderen van de OBS Dubbeldam hebben kennisgemaakt met korfbal en Sporting Delta. Woensdag 22 mei wordt het feest nog eens dunnetjes overgedaan!
 • Trainers / coaches
  Het invullen van alle trainer- en coachvacatures begint langzaam maar zeker vorm te krijgen.
 • Schoolkorfbal
  Op 29 mei is er weer schoolkorfbal op de velden van de Dordtse korfbalverenigingen, dus ook bij Sporting Delta. Mocht je willen helpen: meld je bij Gerda.
 • Avondvierdaagse
  Van 11 tot en met 14 juni doet Sporting Delta onder leiding van Alex Aantjes en Sabine de Koning weer mee aan de Avondvierdaagse.
 • Eindfeest
  Zaterdag 22 juni sluiten we het jaar af met een gezellige barbecue en feestavond. Kaarten zijn te koop bij Tessa, Lisa, Britt, Olaf en Fleur.
 • Bestuur
  Op de komende Algemene Ledenvergadering zullen Gerda en Marja terugtreden als bestuursleden. Het is gelukt twee nieuwe bestuursleden te vinden. Sylvia Khadje en Kevin Bosman zullen op de vergadering worden voorgedragen als nieuwe bestuursleden. Na verkiezing zullen zij zich ongetwijfeld voorstellen, voor iedereen die ze nog niet kent.
 • Tot slot
  … is dit mijn laatste wekelijkse bijdrage aan de webbrief. Ik had veel te vertellen en uit te leggen. En eigenlijk is dat nog steeds zo. Maar in het vervolg zal steeds een ander bestuurslid een wekelijkse bijdrage aan de webbrief leveren.

Peter Bouman

Sporting Delta dat ben jij en daarom geven wij samen waarde en betekenis!

23 mei 2024

Van het bestuur