Van de voorzitter – 13 mei

13 mei 2024

Van het bestuur

Wat een prachtig feest hebben we afgelopen donderdag tijdens het Koppelschiettoernooi met elkaar mogen meemaken. 100 teams van 2 of 3 deelnemers streden om de eindoverwinning. Er waren zelfs korven geleend bij DeetosSnel, zodat iedereen mee kon doen. 82 teams bij de senioren en 16 teams bij de jeugd. Maar vaak ging het ook om de gezelligheid en de lol die je dan met elkaar hebt.

Velen hadden de moeite genomen om goed gekleed voor de dag te komen. De lijst met varianten is te groot om hier op te noemen. We zagen bijvoorbeeld ook een flinke camping en een suikerspinkraam met gratis suikerspinnen. Kortom, in combinatie met het weer was het een groot Sporting Delta feest.

Bedankt!

Zo’n dag organiseren en goed laten verlopen gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Heel veel vrijwilligers. Bijvoorbeeld achter de bar. Ik krijg er zelf wel eens kippenvel van als ik op zo’n dag zie hoeveel mensen er allemaal bijspringen. Zo fijn! Dat is wat we bedoelen met samen zijn we Sporting Delta.
Maar ook de hamburgerbakkers, de actico voor het klaarzetten van de korven en de versiering, het geluid en de enthousiaste omroep van Mathijn, de wedstrijdleiding met het verwerken van de uitslagen en aan het einde alle opruimers. Hopelijk vergeet ik niemand.

Hulde! Hulde! Hulde!

Leden enquête

Nu weer verder met het vervolg.

2024

2023

Als we beide jaren met elkaar vergelijken zien we op alle gevraagde onderdelen verbetering. Dat is heel fijn om te kunnen constateren. Echter, dat betekent zeker niet dat we al zijn waar we willen zijn. Daar hebben we nog het nodige voor te doen.

Technisch Hart

Binnen het Technisch Hart wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het technisch plan voor geheel Sporting Delta. Vanuit dit plan volgt voor de start van het nieuwe seizoen het plan van aanpak. Want een plan is één, maar het gaat natuurlijk uiteindelijk om de in- en de uitvoering in de praktijk. Ook hier zal gelden: we richten ons erop om stap voor stap te verbeteren! Op de ALV van 17 juni volgt de presentatie.

Kangoeroedagen

Komende woensdagmorgen, 15 mei is de eerste giga-kangoeroedag, er worden ruim 100 kinderen verwacht. De organisatie is in handen van de commissie ledenbehoud en ledenwerving: Wendy, Anita, Miranda en André. Veel succes!
Overigens doen ze dat op woensdag 22 mei nog een keer.

Schoolkorfbal

29 mei is er weer schoolkorfbal op onze velden. Gerda kan nog de nodige hulp gebruiken!

Peter Bouman

Sporting Delta dat ben jij en daarom geven wij samen waarde en betekenis!

13 mei 2024

Van het bestuur