Stage lopen

Ben jij op zoek naar een stageplek in de sport? Wil je van les of training geven jouw ding maken? Dan ben je bij Sporting Delta aan het juiste adres. 

Dit kun je verwachten

Als stagiair bij Sporting Delta in Dordrecht ben je een belangrijke speler binnen onze club. Welke rol je ook vervult. Of je nu een facilitaire stage loopt, een team traint en coacht of fysiotherapeut bent bij onze hogere teams. Dankzij hulp van onze vrijwilligers en stagiairs blijft onze club draaien! 

Dit krijg je van ons

Een sportieve en gezellige werkomgeving;

Een netwerk aan mensen met allerlei soorten achtergronden, handig voor de toekomst!;

Je voegt écht iets toe. Als vereniging werken we met elkaar, voor elkaar;

250 euro stagevergoeding per maand.

Hier kom je terecht

Sporting Delta is -al zeggen we het zelf – de leukste korfbalvereniging van Dordrecht! Bij ons staat natuurlijk sport centraal, maar daarnaast organiseren we ook geregeld evenementen, wijn- en bieravonden, carnaval, koppelschieten en meer. Je bent bij ons niet alleen stagiair, maar echt onderdeel van de club. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteer nu

Sinds 16 juni 2023 is Sporting Delta een Erkend Leerbedrijf en dat betekent dat wij studenten van de opleiding sport en bewegen niveau 3 en 4 mogen begeleiden. Of je nu wil werken met de allerkleinsten of liever met de pubers, onze ervaren trainers helpen je graag een stapje verder. 

Interesse? Stuur een mailtje naar stage@sportingdelta.nl. 

Wij gaan met je in gesprek om te kijken of en op welke manier wij iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Lieke, Andy en Gerda

BEKIJK OOK

Andere vacatures