Trainers update jeugdteams

3 april 2024

Trainers & staf

De Jeugd Korfbal Technische Zaken is de afgelopen periode op zoek gegaan naar trainers voor het seizoen 2024-2025. Volgend seizoen hebben wij minimaal 17 teams te vullen met trainers.

Allereerst is aan de huidige trainers gevraagd of ze volgend jaar een team willen doen. Daar zijn gelukkig al een aantal positieve reacties opgekomen.

Lijkt het je leuk om volgend jaar een team te trainen? Geef dit dan aan bij één van de leden van de JKTZ (Sandra van der Lijke, Annemarie Brugmans, Sofie De Wolf, Annemiek Kroes en Ruben Datema). Wij zijn blij met elke vorm van training. Zo kan je denken aan alleen trainen geven tijdens de algemene training of met meerdere trainers een team training verzorgen, zodat je niet twee keer in de week bij het team aanwezig hoeft te zijn.

Voor volgend jaar hebben wij al bij de E categorie de beschikking over Pascal Bakker, Alex Aantjes, Yasmine Eichhorn en Ruben Datema. Daar komen zeker nog een aantal enthousiaste dames en heren bij.

Bij de C categorie kunnen wij nu al melden dat Fleur Bouman en Jur van Rijswijk aan de slag gaan met de C1. Wij zijn heel blij dat Jur het trainersvak weer op gaat pakken en hij samen met Fleur de enthousiaste groep kan gaan begeleiden.

Ook Dik Wendels gaat volgend jaar weer vol enthousiasme aan de slag met A3! Dik zou het fijn vinden als er nog een trainer/coach zou willen aansluiten. Ook als je misschien maar één keer in de week trainen kan geven, zijn we op zoek naar jou!

Indien wij weer trainersnieuws te melden hebben voor een team of categorie dan komen wij uiteraard bij jullie terug.

Nogmaals de vraag: meld je aan om trainen te geven in welke vorm dan ook. We moeten minimaal 17 teams vullen met trainers. Dus neem je verantwoordelijkheid en meld je aan via jeugdkorfbal@sportingdelta.nl.

JKTZ Sporting Delta,

Sandra, Annemarie, Annemiek, Sofie en Ruben

3 april 2024

Trainers & staf