Staf B-selectie

17 mei 2024

Trainers & staf

De trainers voor de B-selectie voor het seizoen 2024-2025 zijn bekend. We zijn blij dat Eva Brouwers, Angelo van der Hout en Harry Nolet hebben aangegeven graag onze B1 te willen gaan coachen.

Ook kunnen we melden dat Mitchell Eichhorn en Ewout Kardienaal met veel enthousiasme onze B2 gaan coachen.

Eva: Brouwers: “Na jaren de A2 te hebben gecoacht was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, welke ik heb gevonden bij de B.
Het doel is om komend jaar met de andere trainers spelers te verbeteren, het spel aan te laten sluiten bij de A en dat spelers plezier halen om met elkaar beter te worden als team”

Angelo is nieuw binnen de staf en zal het coachen zoveel mogelijk combineren met zijn werk en het zelf spelen. Bij Avanti trainde hij eerder ook al de B1.

Ewout Kardinaal was dit seizoen al inval-coach. Dat is hem zo goed bevallen dat hij volgend seizoen samen met Mitchell voor de B2 staat.

” Er zijn altijd afvallers vanuit de B1. Ik zie er een uitdaging in om daarmee aan de slag te gaan en er een goed seizoen van te maken. Ook de klik met Mitchel is er, dus dat gaf ook wel de doorslag. Samen met de B1-staf willen we er een selectie van maken. die voor elkaar wil vechten”

17 mei 2024

Trainers & staf