Sporten in Dordrecht

Ben je op zoek naar een leuke sport in Dordrecht? Kom korfballen bij korfbalvereniging Sporting Delta! Op deze pagina lees je er alles over.

“Korfballen, is dat iets voor mij?”

Misschien heb je ooit weleens meegedaan aan schoolkorfbal, of heb je wel eens bij een korfbalwedstrijd van een vriend of vriendin gekeken. Of misschien is korfbal wel helemaal nieuw voor je! Als je op zoek bent naar een leuke sport in Dordrecht zit je met korfbal in ieder geval goed.

Korfballen bij Sporting Delta doe je op elk niveau. Zelfs voor beginnende korfballers is er een gezellig team te vinden en iedereen is welkom. Wat maakt korfballen zo leuk? De gemixte teams, de afwisseling in het spel, de gezelligheid van het gezamenlijk trainen, en natuurlijk alle activiteiten eromheen.

Sporten in Dordrecht

Onze korfbalvereniging is gevestigd in Dubbeldam, een van de wijken van Dordrecht. Als je wil Sporten in Dordrecht is Sporting Delta zeker een goede keuze! Met de fiets is onze vereniging 15 minuutjes fietjes vanaf het centrum, 10 minuutjes vanaf Stadspolders. Woon je in Dubbeldam? Dan kan je zelfs lopen. Kom je van verder en met de auto? Dan heb je geluk; we hebben een groot parkeerterrein voor ons complex en parkeren is gratis. Zelfs met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar, want lijn 2 stopt voor de deur. 

Word ook lid!

Sporten in Dordrecht? Kies voor korfbal en word lid van onze korfbalclub in Dubbeldam? Je bent bij ons altijd welkom voor een proeftraining, dan kun je alvast je toekomstige medespelers leren kennen.

Liever gelijk aanmelden? Dat mag natuurlijk ook! Klik op de knop voor meer informatie. Tot snel op het korfbalveld!

BEKIJK OOK

Het laatste nieuws