Korfbalclub Dordrecht

Zoek je een korfbalclub in Dordrecht? Kom korfballen bij Sporting Delta, dé korfbalclub van Dubbeldam in Dordrecht!

Dé korfbalclub van Dubbeldam

Sporting Delta is een korfbalclub gelegen in het mooie Dubbeldam, vlakbij het Damplein. Onze korfbalvereniging bestaat al 25 jaar en bestaat inmiddels uit meer dan 400 leden. Bij onze korfbalvereniging staan de deuren altijd open voor nieuwe leden. Zowel kinderen, maar ook zeker tieners en volwassenen zijn van harte welkom!

Waarom kiezen voor korfbal?

Als je op zoek bent naar een teamsport, dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor hockey of voetbal. Maar waarom zou je juist voor korfbal moeten kiezen? Uit ervaring kunnen wij zeggen dat je bij een korfbalclub als Sporting Delta vrienden voor het leven maakt. Doordat het gemixte teams zijn merken we dat onze teams échte vriendengroepen worden.

Korfbalclub Sporting Delta in Dordrecht

Naast het korfballen staan er bij ons nog twee elementen centraal:

Ontwikkeling: vooral in de jongere teams focussen we niet alleen op het ontwikkelen van korfbalskills, maar ook op het ontwikelen van de algehele motoriek. Hier hebben kinderen de rest van hun leven iets aan!

Sociale activiteiten: we organiseren geregeld evenementen zoals het kinderkamp, koppelschieten, carnavalsfeest, kerstfeest, vriendjes-en-vriendinnetjes-dagen en nog veel meer!

Word ook lid!

Lid worden van een korfbalclub in Dordrecht? Je bent bij ons aan het juiste adres. Je bent altijd welkom voor een proeftraining, dan kun je alvast je toekomstige medespelers leren kennen!

Ben je overtuigd en kom je korfballen bij Sporting Delta Dordrecht? Klik dan op de knop. We zien je graag snel!

BEKIJK OOK

Het laatste nieuws