Deltanaer

Het enige echte jubileumbiertje van Sporting Delta

Uit liefde voor de club

In 2024 bestaat de club 25 jaar. Dat is een gedenkwaardig moment. Tijd om iets speciaals te doen rondom dit jubileum! Daarom introduceerden De Rode Jasjes ons eigen jubileumbier wat luistert naar de naam DELTANAER. Sinds 20 april koop je dit biertje aan de bar.

Dankzij een paar enthousiastelingen binnen Sporting Delta is het gelukt om bij Brouwerij De Toekomst in Fijnaart een heerlijk bier te laten brouwen! Het recept van het 7% Tripel bier, verwijzend naar de drie korfbalverenigingen die 25 jaar geleden samen zijn gegaan, is speciaal voor Sporting Delta samengesteld. 

Bierpakketten incl glas konden besteld worden en deze hebben inmiddels de weg naar de kopers gevonden. De glazen voor de verkoop zijn allemaal op. 

Wil je een Deltanaer proeven? Dat kan, want voor slechts €3,25 is die voor jou. Je bestelt Deltanaer gewoon aan de bar. (NIX18) 

Deltanaer Sporting Delta
Deltanaer jubileumbiertje sporting delta

Met passie gebrouwen

De minimale afname was 500 liter. Er werden dus ruim 1500 flessen gebotteld! Alle kosten zijn dankzij sponsoring terugverdiend. Het bier is gebrouwen dankzij de bereidwilligheid van Delta-sponsoren, maar ook van sponsoren die ‘iets’ voor de club willen doen. En daar zijn we mega-trots op. Bedankt!

DELTANAER wordt verkocht in de kantine van Sporting Delta. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de club. Koop jij een  DELTANAER? Deel het op de socials! Tag Sporting Delta en gebruik de hashtag #DELTANAER.

DELTANAER, een unieke smaak met passie gebrouwen.

De Rode Jasjes (Pim, Patrick, Andy en Edwin)

BEKIJK OOK

Het laatste nieuws